Velkommen til Stjær

Stjær er en østjysk landsby i Skanderborg kommune vest for Århus. Byen har cirka 400 husstande og omkring 1.000 indbyggere. I byen findes en god folkeskole, børnehave, stort forsamlingshus, en historisk kirke, aktiv boldklub, spejdere og så den lokale brugsforening, posthus og pizzaria.

Der er de senere år flyttet mange unge mennesker til byen, hvilket har betydet at byen i dag er børnerig og et godt sted at bo med sin familie. Desuden er der i byen et meget aktivt klub- og foreningsliv, hvor der bliver arrangeret en masse aktiviteter for byens borgere.

Du kan se hvor Stjær ligger i Øst-Jylland ved at klikke her: Hvor ligger Stjær ??

Stjær by-portal har til formål at oplyse borgerne i Stjær (og andre interesserede) om, hvad der foregår i Stjær by og omegn. Det er meningen at du her skal kunne finde al den information om Stjær du kunne ønske dig. Det er lige meget om du bare er nysgerrig eller ønsker konkrete informationer om hvornår der er gudstjeneste, fællesspisning eller hvem der lejer forsamlingshuset ud.

Har du spørgsmål i.f.m. Stjær By-Portal er du altid velkommen til at tage kontakt til WebMaster via kontaktsiden eller på email adressen: webmaster@stjaer.net

Stjær Sogns Borgerforening


Opdateret 07-Sep-2007   Skrevet af WebMaster   17860 læsninger