Stjær By-Portal
Søg på Portal:
    Login   |   Ny Bruger   |   Brugermanual   |   Anbefal Stjær By-Portal   |   Stjær By-Portal til foretrukne 13. Nov 2018 - 23:16  
Lokal Siderne
Navigation
· Forside

· Kalender
· Opslagstavlen
· Nyhedsgrupper
· Nyhedsarkiv
· Billedarkiv
· Debat Fora
· De Gule Sider
· Dokumenter
· Nyttige Links
· Downloads
· Online Spil
· Vejrudsigten

· Søg - Avanceret
· Spørgsmål & Svar
· Medlemsliste
· Top-50 Listen
· Kontakt WebMaster
Bruger Login
 Brugernavn
 Adgangskode
  
Bliv registreret som ny bruger
Har du glemt adgangskoden ?
Hvem er Online
Ingen brugere online
Gæster online: 46
Nye Brugere
Kendifix Registreret indenfor den sidste uge
06.11.2018 15:41
Jesper Registreret indenfor de sidste 2 uger
04.11.2018 09:41
JesperHenriksen
18.09.2018 11:57
HansJørgenMikkelsen
16.08.2018 20:44
Stampe
18.03.2018 21:44
Printervenlig Printervenlig

Brugermanual til Stjær By-Portal - Top Bjælken

Top-bjælken er betegnelsen for den øverste del af web-siden. Den er altid synlig på alle web-sider indenfor Stjær By-Portal og giver adgang til en række fundamentale funktioner.
Her er en oversigt over funktionerne i venstre side og hvad de kan bruges til:
Tilbage til forsiden
Ved at klikke på Stjær by-skiltet i øverste, venstre hjørne kommer man tilbage til forsiden.
Login til Stjær By-Portal
Hvis man ikke er logget ind på Stjær By-Portal så kan man gå til login siden ved at klikke på linket "Login" i venstre side. Her kan man indtaste sit brugernavn og adgangskode eller evt. blive registreret som ny bruger.
Logout fra Stjær By-Portal
Hvis man er logget ind på Stjær By-Portal så kan man logge ud fra portalen ved at klikke på linket "Logout" i venstre side. Det er altid en god ide at logge ud fra Stjær By-Portal efter endt brug.
Nye beskeder i indbakken
Hvis man er logget ind på Stjær By-Portal og har nye og ulæste beskeder i sin indbakke, så vil dette blive indikeret med et tal i parentes efter ens brugernavn i øverste, venstre hjørne. Tallet viser antal ulæste beskeder og man går til sin private indbakke ved at trykke på linket "Min Indbakke" i navigations-blokken.
Brugermanual
Man kan gå til denne brugermanual ved at klikke på linket "Brugermanual" i venstre side.
Ny startside i ens Internet Explorer
Man kan ændre startsiden i ens Internet Explorer program til at være Stjær By-Portal ved at klikke på linket "Stjær By-Portal som startside" og derefter svare "Ja".Her er en oversigt over funktionerne i højre side og hvad de kan bruges til:
Søg lokalt på Stjær By-Portal
For at gennemsøge det lokale indhold på Stjær By-Portal skal man indtaste en søgetekst i feltet "Søg på Portal" i øverste, højre hjørne og derefter trykke på "return" / "retur" tasten på ens tastatur. Efter et stykke tid præsenteres en oversigt over de steder på Stjær By-Portal, hvor søgeteksten er blevet fundet. Denne form for lokal søgning på Stjær By-Portal kan også laves ved at vælge "Søg - Avanceret" fra navigations-blokken (man har her flere søgeoptioner).
Søg på hele Internettet via Google
For at søge globalt på hele Internettet, via den meget anerkendte "Google" søgemaskine, skal man indtaste en søgetekst i feltet ved "Google" iconet i øverste, højre hjørne og derefter trykke på "return" / "retur" tasten på ens tastatur. Efter et stykke tid præsenteres en oversigt over websites fra hele verden, hvor søgeteksten er blevet fundet. Da antallet af søgeresultater typisk er meget stort så vises der 10 resultater ad gangen i prioriteret rækkefølge. I bunden af resultatlisten findes links "<< Forrige" og "Næste >>" som kan bruges til at vise de 10 forrige eller de 10 næste søgeresultater.

Opdateret 08-Jan-2004   Skrevet af WebMaster   4702 læsninger

Printervenlig Printervenlig
Forside  |  WebMaster - Email  |  Kontakt Formular  |  Brugermanual  |  Anbefal Stjær By-Portal  |  

Stjær By-Portal ses bedst med skærmopløsning 1024 x 768 eller højere