Stjær By-Portal
Søg på Portal:
    Login   |   Ny Bruger   |   Brugermanual   |   Anbefal Stjær By-Portal   |   Stjær By-Portal til foretrukne 12. Dec 2017 - 03:32  
Lokal Siderne
Navigation
· Forside

· Kalender
· Opslagstavlen
· Nyhedsgrupper
· Nyhedsarkiv
· Billedarkiv
· Debat Fora
· De Gule Sider
· Dokumenter
· Nyttige Links
· Downloads
· Online Spil
· Vejrudsigten

· Søg - Avanceret
· Spørgsmål & Svar
· Medlemsliste
· Top-50 Listen
· Kontakt WebMaster
Bruger Login
 Brugernavn
 Adgangskode
  
Bliv registreret som ny bruger
Har du glemt adgangskoden ?
Hvem er Online
Ingen brugere online
Gæster online: 130
Nye Brugere
LoneV16
02.11.2017 18:13
Bergqvist
29.09.2017 09:13
AnnieHJ
06.09.2017 14:44
IngridSB
23.08.2017 20:55
MiaLasse
18.04.2017 10:57
Printervenlig Printervenlig

Stjær Vandværk - Beredskabsplan

Beredskabsplan med telefonlister og øvrig information for Stjær Vandværk (8464 Galten). Beredskabsplanen indeholder retningslinier for foranstaltninger, der skal træffes for at sikre forsyningen af rent drikkevand under akutte og ekstraordinære forhold.

DGE-Group
Stjær Vandværk i Skanderborg kommune har rekvireret nærværende beredskabsplan, idet det er konstateret, at de i en akut forureningssituation ikke ved, hvorledes der skal reageres og informeres, således kan unødvendige misforståelser og situationer opstå.

Skanderborg kommune har udarbejdet en overordnet beredskabsplan for vandforsyningen. Denne plan er vedlagt som et supplement til vandværkets beredskabsplan.

Det kan anbefales, at vandværket lægger en kopi af sin beredskabsplan på vandværkets hjemmeside sammen med et link til Skanderborg kommunes beredskabsplan. Dette som en god information til forbrugerne, men også som en ekstra sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude, således at alle bestyrelsesmedlemmer har adgang til planen via nettet.

Den færdige beredskabsplan med telefonlister og øvrig information er vedlagt på CD-rom sammen med den udskrevne beredskabsplan. På denne måde lettes bestyrelsens arbejde, når beredskabsplanen skal opdateres.

Det anbefales, at bestyrelsen tager beredskabsplanen op til revision mindst hvert 2. år og gerne oftere. På denne måde sikres det, at beredskabsplanen altid er opdateret, og man mindsker derved også risikoen for fejl og misforståelser i en eventuel nødsituation.


Opdateret 06-Dec-2008   Skrevet af Stjær Vandværk   8527 læsninger

Printervenlig Printervenlig
Forside  |  WebMaster - Email  |  Kontakt Formular  |  Brugermanual  |  Anbefal Stjær By-Portal  |  

Stjær By-Portal ses bedst med skærmopløsning 1024 x 768 eller højere