Nyheder

Kommende Begivenheder

Enkeltstående begivenheder som alle kan deltage i.

Nyheder på Stjær Infoskærm

Vores byportal på Internettet, stjaer.net er i øjeblikket ude af drift. Det betyder, at de oprindelige planer for formidling af nyheder på Stjær Infoskærm er blevet ændret. I den kommende tid vil der køre et forsøg med at benytte Twitter til opslag af nyheder på Stjær Infoskærm.

Nyheder og Kommende Begivenheder, der ønskes opslået skal sendes på email til Jesper.Lumbye@gmail.com. Nyheder må maksimalt have en længde på 280 tegn.

Byportalen stjaer.net har eksisteret i mere end 10 år. Den teknologiske udvikling er løbet fra det oprindelige system, og der arbejdes netop nu på at opbygge en ny byportal i et tidssvarende system. Det vil strække sig over længere tid og forventes at ske i nogle prioriterede etaper. Et stort fremskridt med den nye byportal vil være, at den vil egne sig til visning på moderne mobiltelefoner.

Stjær kåret til Årets Landsby 2019

Landsbysamvirket Skanderborg Kommune modtog i alt 10 indstillinger til Landsbyprisen og titlen som årets landsby. Samvirket takker mange gange for indstillingerne og det har på mange måder været berigende at læse de hjertevarme indstillinger.

De indstillede landsbyer og landsbyfællesskaber var hhv.: Adslev, Voerladegård, Landsbyklynge Ejer Bjerge, Tebstrup, Låsby, Nr. Vissing, Landsbysamarbejdet om Veng Skole og Børnehus, Herskind, Skivholme og Herskind hede, Stjær og Sjelle.

Opgaven var ikke let for Landsbysamvirket, men et valg skulle jo træffes. Årets landsby 2019 blev Stjær, hvis indstilling og mange beskrevne aktiviteter og kvaliteter gjorde udslaget.

Samtidig er Stjær nu med videre i konkurrencen om Landsbyprisen 2019 i Region Midtjylland.

Stemningsbilleder - Instagram #Stjær #Stjær